top of page

Therapeut, Coach & Trainer

Mag ik mij even aan u voorstellen?

Mijn naam is Marianne Timmerman-Hollander. Ik ben geboren in 1961, ben gehuwd en moeder van een zoon.

In mijn praktijk werk ik als psychodynamisch therapeut / integraal hypnotherapeut, psychosociaal therapeut en coach. Dit combineer ik met een functie aan de Hogeschool Windesheim in Zwolle als decaan in het domein Gezondheid & Welzijn.

Naast de individuele trajecten die vallen onder de complementaire geestelijke gezondheidszorg verzorg ik op uitnodiging workshops of lezingen met een relevant thema uit mijn vakgebied of op gebied van zingeving.

Om up to date te blijven volg ik regelmatig bijscholingscursussen en participeer ik in intervisiegroepen.

Ik kan makkelijk de vertaalslag maken van de diverse therapievormen naar resultaatgerichte coaching. Ook tijdens de coachingstrajecten staan bewustzijn en eigen verantwoordelijkheid, leren en handelen, de persoon van de cliënt en het resultaat centraal, dit alles waar wenselijk gecombineerd met mijn diepgaande technieken als psychodynamisch therapeut en integraal hypnotherapeut.

Als praktisch ingesteld mens met een nuchtere, optimistische kijk op het leven, heb ik zelf de nodige levensballast omgezet in levensbagage en ik hoop anderen eveneens een stukje op weg te kunnen helpen om hun doelen te kunnen behalen door een steen in hun rivier te verleggen.

Ieder mens bestaat in mijn beleving uit een prachtige mengelmoes van emotionele, fysieke, spirituele en cognitieve aspecten. Ik vind het fantastisch om te zien hoe mensen weer in hun kracht komen door een goede balans te vinden en te zien hoe zij hun ballast tot bagage maken.

Alleen je daden bepalen je bestemming!

bottom of page