top of page

Workshops

​Heb je een verzoek voor een bepaald thema van een workshop? Bel of mail mij gerust!

Bij voldoende interesse voor een thema wordt een workshop ontwikkeld.

Bijvoorbeeld: Systeemopstellingen (familieopstellingen), Oud Zeer, Rouwverwerking, Grenzen, Rituelen, Lichaamswerk, Bodydrum Release, Visualisatie, Regressie, Progressie, Talent en Passie, Mindset... enzovoort!

Alles wat te maken heeft met jou, je verleden, je heden en je toekomst!

Aankondiging workshops

 

Op dit moment staan er alleen besloten workshops gepland...

Workshopcyclus  Rond Jezelf

Houd de website in de gaten voor aankondigingen van workshops in deze cyclus!

 

Lotgenotengroep starten?

 

Het is mogelijk een verzoek voor een thema van een avond in te dienen. Denk bijvoorbeeld aan stress, burnout, visualisaties, ontspanning, lichte verslavingen, rouwverwerking, hyperventilatie, angsten, belemmerende overtuigingen, passie en levensdoel enzovoort.

Het is mogelijk een begeleide lotgenotengroep te starten. U kunt mij hierover bellen of mailen.

Workshops op verzoek voor bedrijven of particulieren, op locatie.

 

Ook zijn volledig verzorgde dagen mogelijk, waarin een groep deelnemers op een mooie locatie verblijft en wordt begeleid in een ontdekkingstocht naar inzicht, diepgang en vrijheid van kiezen.

Uw Coaches in LifeArt zijn Marianne Timmerman-Hollander www.therapie-zwolle.nl  en Jeroen Jansen www.therapie-arnhem.nl

Zie hiervoor Http://www.CentreforLifeArt.nl  (momenteel onder constructie)                                  

Lezingen

Archief:

Lezing 'Reïncarnatie en Regressie(therapie)'

In februari 2011 verzorgde ik een lezing met als thema: Reïncarnatie en Regressie(therapie), op uitnodiging van Spirituele Vereniging Het Witte Licht in Zwolle.

Workshops    

  

Workshop 'Mindset'

Deze workshop is uitermate geschikt voor teams in bedrijven of scholen.

Liggen menselijke capaciteiten vast, of kunnen ze ontwikkelen? Dit vraagstuk is al eeuwen oud. Vandaag de dag zijn de meeste deskundigen het erover eens dat het een wisselwerking is tussen nature (aanleg) en nurture (opvoeding). De visie die je hebt op de mogelijkheid van het ontwikkelen van kwaliteiten heeft belangrijke consequenties voor je leerhouding.

Er zijn twee overtuigingen, die in de workshop uitgewerkt worden: de statische- en de groeimindset

Als je de theorie over de mindset begint te begrijpen, zie je hoe het een tot het ander leidt: als je gelooft dat je capaciteiten vast staan, leidt dat tot bepaalde gedachten en handelingen. Terwijl de overtuiging dat je capaciteiten ontwikkelbaar zijn, zorgt voor een grote diversiteit aan gedachten en handelingen.

Bewustwording van de mindset waarin je verkeert en de mogelijkheid deze te beïnvloeden kan grote gevolgen hebben op het denken en handelen en uiteindelijk op het resultaat.

De begeleider kan met deze kennis de student bewuster maken van de mindset en in de praktijk zijn/haar begeleiding en feedback hierop aanpassen. In mijn functie als decaan en als therapeut maak ik graag gebruik van deze kennis!

In de workshop wordt theorie, praktijk en uitwisseling van ervaringen afgewisseld en krijgt u na afloop een praktisch hulpmiddel mee waarmee u meteen aan de slag kunt.

Workshop 'Transactionele Analyse'

Deze interactieve workshop leert je om jezelf te observeren in alle vormen van communicatie en interactie. Welk deel in jou is aan het woord? Het kind? De volwassene? Of de ouder? Alles hangt hiermee samen; je gevoel, denken en handelen. Eveneens kun je ontdekken waarom je in bepaalde situaties altijd hetzelfde reageert en hoe je dit kunt veranderen. Actie = reactie.

 

Workshop 'Ontdek je Levensopdracht'

In deze workshop gaan de deelnemers op zoek naar hun krachtbronnen en innerlijke drijfveren. Naar hun passie en talenten.

Wat heb jij de wereld te bieden?

Workshop 'Oud zeer'

Van balast weer bagage maken. Situaties die ons tot in het diepste van de ziel hebben geraakt en die we ver weg hebben gestopt kunnen ons later in het leven behoorlijk opbreken. Niet verwerkte en niet geuitte emoties. Lucht geven en loslaten van oude pijn en trauma. Ademsessies, Visualisatie, Reparenting.

 

Workshop 'Rituelen'

Rituelen zijn van alle tijden en van alle volkeren. Ook wij kennen rituelen te over! Begravenisrituelen, geboorterituelen, trouwrituelen, ochtend- of avondrituelen enzovoorts. Rituelen kunnen ons helpen een nieuw begin te markeren of een periode af te sluiten. Deelnemers nemen hun eigen 'onderwerp' mee.

 

Workshop 'Vrijheid van kiezen'

Tijdens deze workshop kunt u ervaren dat u uw automatische reacties in situaties kunt beïnvloeden. U kunt zich bewust worden van uw onbewuste handelen en de oorzaken daarvan. Ik laat u zien dat u met dat inzicht (weer) vrijheid van kiezen krijgt!

 

Workshop 'Grenzen'

Workshop in het kader van persoonlijke ontwikkeling met als thema GRENZEN; grenzen aangeven, grenzen ervaren, grenzen verleggen enzovoort. Er zijn verschillende soorten grenzen; o.a. mentale grenzen, fysieke grenzen, emotionele grenzen of ethische grenzen. Grenzen zijn onder meer belangrijk voor ons gevoel van veiligheid. Hiermee kunnen we bewust en onbewust aangeven wat we wel of niet willen of kunnen. Echter deze grenzen liggen voor iedereen anders. Hoe kunnen we rekening houden met elkaars grenzen, onze eigen grenzen bewaken of juist onze eigen grenzen verleggen? Je kunt in deze workshop leren waar jouw grenzen liggen en hoe je hiermee bewust kunt omgaan.

 

Workshop 'Verwonde hart, geheelde hart'

Gebeurtenissen die ons vormen laten littekens en rafels achter op ons hart, maar ook vriensschap, liefde en mooie herinneringen laten hun sporen na. Hoe ziet jouw hart eruit en hoe heeft het je gevormd en sterker gemaakt?


 

bottom of page